Site Network: Lemvig museum | Skulpturstien | Planetstien | Jens Søndergaards Museum | A. Nevskij udstillingen | Flyvholm redningsstation |

Aktuelt

Kunst, kultur og frokost på kanten
En pakke af gode oplevelser

Besøg Jens Søndergaards Museum og spis frokost på Bovbjerg Fyr. For 175 kr. pr. person får man:
• Entre til Jens Søndergaards Museum
• Entre til Bovbjerg fyrtårn samt fyrmesterens yndlingstallerken incl. kaffe og sødt
Gælder fra juni til og med oktober 2018.Tjek museets og fyrets åbningtider og læs hele folderen her.

 

 Sommertilbud kombi-billet
Cykeltur: Lemvig - Bonnet - Bovbjerg - Strande - Lemvig 26 km

Fra 1. juni til 30. september 2018 tilbyder vi en kombi-billet, hvor man cykler på panoramaruten 409 med det smukke navn "Himmel, hav og kunst" fra Lemvig via Ferring og Bovbjerg, med museumsbesøg på Jens Søndergaards Museum og frokost på fyret, videre til Strande station, hvorfra man rejser tilbage til Lemvig med toget - en smuk og indholdsrig tur på 26 km. Denne rute fører jer til de bedste udsigter over Vesterhavet og går også til steder, hvor egnens historie fortælles og hvor Jens Søndergaard viser sin fortolkning af himmel og hav. Undervejs ligger kystlandskabet foran jer som et panorama af lys, land og vand, og lige om lidt er I fremme ved vandkanten. Billetten omfatter:

Kombi-billetten købes for 195,00 kr hos Cykel-Mads, Storegade 27, 7620 Lemvig,  hvor man vil få udleveret Turistavisen indeholdende cykelkortet samt togkøreplanen. Der er mulighed for individuel opgradering mod af både cykel (fx elcykel eller mountainbike) og frokosten mod ekstrabetaling de respektive steder.

Velkommen til Jens Søndergaards Verden

Nu kan du gå på opdagelse i Jens Søndergaards fantastiske kunst via din iPhone eller iPad! Jens Søndergaards Museum har i samarbejde med Heltborg Museum udgivet app’en Jens Søndergaards Verden. Applikationen formidler viden om Jens Søndergaard, hvor der gennem billeder, lyd og video fortælles om Søndergaards kunst og virke. Lyt til små fortællinger om malerierne og brug app’ens videoguide til at tage med museernes formidlere rundt i det landskab Søndergaard malede. Eller brug app’ens kortfunktion som guide, og drag selv ud og se, hvor Jens Søndergaard malede sine farvemættede og intense billeder fra Vestkysten, Thy og Mors. App’en rummer fortællinger om 36 værker fra Heltborg Museums og Jens Søndergaards Museums samlinger, samt fra Struer Museum, Thisted Bibliotek og Morsø Gymnasium. Applikationen er en god introduktion til dig, der har lyst til selv at drage ud og opleve Jens Søndergaards landskaber, eller som blot har lyst til at vide mere om kunstneren, der ville male med ”farvekraft ad helvede til”.