Site Network: Lemvig museum | Skulpturstien | Planetstien | Jens Søndergaards Museum | A. Nevskij udstillingen | Flyvholm redningsstation |

Aktuelt

Dans under åben himmel - Gratis danseforestilling for hele familien
Fredag 3. september 2021 kl.17.00 og 20.00
v/ Jens Søndergaard Museum, Bovbjerg

Som en familieforestilling inspireret af den græske mytologi om sirenerne, havheksene, opføres ”Dans under åben himmel” på strande langs Nordvestkysten. I vindens sus, havets brusen og de smukke omgivelser bliver publikum taget med på en rejse i en virtuos danse-fortolkning af den klassiske fortælling om sirenerne, der med sine smukke stemmer lokkede sømændene med ud til havs. 
Der er gratis adgang for alle.
Forestillingen produceres af Holstebro Dansekompagni i samarbejde med Strandingsmuseum Sct. George, Thorsminde, Lemvig Museum og Museum Thy.

Medvirkende: Bjørk-Mynte Paulse, Mikkel Alexander Tøttrup, Elena Nielsen, Matthew Rawcliffe, Jasmine Gordon og Jon Ipina.
Koncept og ide: Marie Brolin-Tani
Koreografi: Marie Brolin-Tani og Holstebro Dansekompagni
Scenografi og lysdesign: Sarah Fredelund
Kostumedesign: Åsa Gjerstad
Musikkollage: Christian Tronhjem
Konsulent: Ingeborg Svennevig

K7 – SYV DAGES KULTUR

Er du mellem 18-27 år gammel? Så kan du fra mandag d. 13. september til søndag d. 19. september 2021 få gratis adgang til 111 museer over hele landet - blandt andet Jens Søndergards Museum. Det eneste, du skal gøre, er at troppe op på museet eller udstillingsstedet og medbringe billed-id.

VIND ÅRSKORT TIL DIG OG SYV AF DINE VENNER
111 museer giver gratis adgang – hvor mange kan du nå at besøge? Er du den, der besøger allerflest museer i uge 37, vinder du syv årskort til dig og dine venner. Tag et billede eller en video på alle de museer, du besøger, og smid det på Instagram med hashtagget #7dageskultur og vælg museet, du er på, som lokation. Læs mere her www.k7k7.dk
Fonden Golden Days står bag konkurrencen. Kontaktinfo findes på: goldendays.dk/kontakt

Velkommen til Jens Søndergaards Verden

Du kan gå på opdagelse i Jens Søndergaards fantastiske kunst via din smartphone! Jens Søndergaards Museum har i samarbejde med Heltborg Museum udgivet app’en Jens Søndergaards Verden. Applikationen formidler viden om Jens Søndergaard, hvor der gennem billeder, lyd og video fortælles om Søndergaards kunst og virke. Lyt til små fortællinger om malerierne og brug app’ens videoguide til at tage med museernes formidlere rundt i de landskaber Søndergaard malede. Eller brug app’ens kortfunktion som guide, og drag selv ud og se, hvor Jens Søndergaard malede sine farvemættede og intense billeder fra Vestkysten, Thy og Mors. App’en rummer fortællinger om 36 værker fra Heltborg Museums og Jens Søndergaards Museums samlinger, samt fra Struer Museum, Thisted Bibliotek og Morsø Gymnasium. Applikationen er en god introduktion til dig, der har lyst til selv at drage ud og opleve Jens Søndergaards landskaber, eller som blot har lyst til at vide mere om kunstneren, der ville male med ”farvekraft ad helvede til”.